Какво научихме от Ким Кардашян за модата?

4453Ким Кардашян е истинска модна икона, жена с не дотолкова съвършена визия, но винаги безупречен стил. Тя доказа на милиони дами по света, че не е нужно да бъдат анорексично слаби, за да носят къси поли и че дори да имате кръгло лице, можете да изглеждате изящни и красиви като фината Клеопатра. Ким ни научи на много неща и относно това как да се обличаме, затова бързо преминаваме към тези уроци, ако още не сте ги научили:

  • Сочното дупе изисква секси пола!

Ако дупето е стегнато, но по-голямо от това на манекенките от вашия офис, не се срамувайте да го покажете. Повярвайте ни, то е много по-апетитно за мъжете от слабите задни части на вашите колежки. Затова изберете пола, която да го подчертае, вместо да се криете в широките си дънки, които ви правят да изглеждате по-пълна и тромава.

  • Никога не показвайте гърдите си на показ, ако акцентът е в краката

С две думи, затворете деколтето на блузата си, защото днес сте с къси панталони и акцентът е в красивите ви крака. Когато оставите всичко на показ, изглеждате евтина, но когато покажете най-доброто , а всичко останало оставите в загадка – вие сте стилна и креативна жена.

  • Ексцентричното никога не е по-сигурното от семплото, за да бъдете атрактивни

Ако не сте забелязали, казваме го сега – Ким предпочита неутралната гама и класическите кройки, защото ярките нюанси и екстравагантните поли и рокли са за младите дами, които още учат в училище и не са се научили, че семплото е най-красиво!

  • Високата талия е най-силното оръжие за прикриване на всякакви несъвършенства

Ако сте ниска, по-пълна, не толкова стегната в бедрата, с дънки, пола или рокля с висока талия всичко това ще изглежда не като недостатъци, а като част от вашите достойнства!

Източник: http://e-obuvki.com/

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *