Как да изберем цветовете и моделите на спалното бельо?

Човек прекарва почти една трета от живота си в сън, затова за хората е много важно да оборудват личното си пространство по уникален начин и да си осигурят максимален комфорт!

Ако предпочитате по-абстрактен декор, изберете геометрични орнаменти, както и обикновени комплекти, които галят окото. Между другото, беше забелязано, че през зимния студ много хора избират топли пролетни нюанси, включително оранжево, слънчево, липа, розово. А в горещите летни нощи, напротив, има хладни нюанси на синьото. Пример за класическа цялост, която винаги се държи с висока почит, е снежнобялото бельо , единствената украса на което са елегантни монограми, бродирани в ъглите.

Ако се придържате към модерния облик на спалнята, според който използването на декоративно покривало, което да се поставя върху спалното бельо, не е необходимо, се уверете, че вашето „ежедневно“ спално бельо е в хармония по цвят и модел с декорацията с общия стил на стаята. Например, в тържествени класически интериори ще бъдат подходящи комплекти спално бельо с хералдически орнаменти, каре, райе, флорален модел и обикновен монохромен цвят. В минималистичните спални – лаконичното спално бельо със семпъл модел, може да бъде украсено с мистериозни йероглифи, украсителни акценти или контрастни детайли.

Изборът на цвят на спалното бельо в тийнейджърската спалня е решаващ момент и не омаловажавайте стойността му. Всъщност, дори и да „без значение“ какъв модел ще има комплектът на леглото – цветът на спалното бельо все пак ще се отрази на настроението и благосъстоянието на вашия тийнейджър. Изберете цветен спален комплект и стаята ще искри с цветове!

При избора на спално бельо за деца не се страхувайте от ярките цветове! Децата много обичат ярките детски спални комплекти, които изобразяват любимите им герои от анимационни филмчета и популярни приказки. Изборът на цвят за детското спално бельо е също толкова важен. Не се страхувайте да изберете жизнерадостни, многоцветни, контрастни и дори тъмни комплекти с интересен модел за по-големи деца. С такова детско спално бельо ще осигурите безгранично удоволствие на вашето дете!

Между другото, текстилните аксесоари за баня – кърпи, халати, пижами също е добре да бъдат избрани в съответствие с комплектите за спалня. Трябва обаче да се отбележи, че изборът на определено спално бельо се определя не само от стила на спалнята и модните тенденции, но и от атмосферата, която искате да създадете, когато си лягате, както и сцената, която искате да виждате първа, когато се събуждате.

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *