Как да премоделирате хола?

 

 

%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%be%d1%80-%d0%bd%d0%b0-%d1%85%d0%be%d0%bb%d0%b0Първият ни съвет към вас е да се отървете от всичко, от което всъщност не се нуждаете. Когато работите върху чисто платно, може много повече да вкарате въздух и динамика в интериора.

 

  1. Използвайте табуретка и масичка. Използвайте мили семейни снимки като галерия за стена. Ако имате табуретка и масичка от гордо потекло или антики, може да помислите за използване на снимки от минали поколения за ретро въздух.

Имате ли някаква страст? Защо не направите това ясно в дизайна на вашия хол? Например, ако обичате пътуванията, допълнете стаята си с карти, пътеводители или глобус.

 

  1. Окачете килим на стената. Най-подходящият килим за този метод е трудно да се определи, тъй като някои килими (като тези, с пискюли и със средни до големи размери) работят по-добре от други. Един от най-актуалните трендове в момента са мароканските килими, тъй като те са склонни да работят чудесно, окачени върху стена. Прегледайте снимки в Интернет за вдъхновение. Може да създадете оригинален стил на вашия хол с неповторима атмосфера, който ще бъде обект на завист сред приятелите ви.

 

  1. Миксирайте стилове. Ако сте запознати вече отблизо с основните стилове в съвременния интериорен дизайн, е добре да знаете също, че най-добрите декоратори креативно успяват да слеят привидно противоположни стилове в хармонично единство и тази техник се нарича еклектика. Така че дръжте очите си отворени и се опитайте да се постигнете овладяване на това, какво се слива и какво не.

 

  1. Украсете с книги. Използвайте добре подвързани книги, подредени небрежно върху кокетна етажерка за книги. Може да използвате една или лека купчина красиви книги като акцент върху вашата маса за кафе, за да покажете любимата си литература или лични интереси.

 

  1. Изберете еклектично осветление. Повечето дневни използват само един вид лампа, която сама по себе си може да бъде идеалното решение. Въпреки това, за креативно озарена стая, може да опитате нещо нетрадиционно като нанизани изложени крушки, например.

Изтоник: http://aron-bg.com/

 

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *