Подарък според зодията

podaraka-zodiqЗодиакалните знаци определят много черти от характера на човек. Също така може да ни дадат идея какво е най-подходящо да му купим за подарък.

Започваме с:

ОВЕН –  за тях трябва да се положат специални усилия. Подарък купен от набързо, от някое магазинче за сувенири или битови стоки, не е най-подходящо за него. Изберете нещо забележително и привличащо вниманието. Например бижута.

ТЕЛЕЦ – това са най-практичните представители на зодиака. Подарете им нещо, което ще им бъде от полза – козметика, оригинално CD или друг музикален подарък, писалка, часовник и т.н.

БЛИЗНАЦИ – на тях се харесват произведения на изкуството, нещо закачливо, напишете стихотворение на картичка, просто трябва да бъде нещо уникално и индивидуално направено за него.

РАК – хората от тази зодия са любители на домашния комфорт. Подходящи подаръци са практични уреди или красиви дреболии. Но това не е чак толкова важно. Самият ритуал за поднасяне е много важен – красива опаковка, хубави думи и т.н. Вярвайте – ще го запомнят завинаги.

ЛЪВ – тези хора са истински мегаломани. При тях всичко трябва да е най-доброто или нищо. Ако сте поканени на празненство, организирано от Лъв, знайте, че ви очаква нещо грандиозно. За да не се чувствате глупаво, подгответе се предварително – дрехи от висшата мода, истински бижута, билети за голям концерт, картини, луксозно шампанско или… паричната им равностойност в плик.

ДЕВА – хората от тази зодия са изключително практични, но и много взискателни. Ако сте поканени на празник на Дева, задължително бъдете там в точния час и носете практичен подарък. Независимо дали е био козметика, CD с любима музика, музикален подарък, чаршафи или нещо друго, бъдете сигурни, че ако не й харесат никога няма да ги използва, без значение дали ще ви обиди.

Очаквайте продължението с останалите зодии от зодиака, както и идеи с какво може да ги зарадвате.

Вижте повече тук!

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *