Подаръци в спално бельо

123Спалното бельо е един от продуктите на пазара, който се продава в размери за мъже, за жени и за деца. Този факт предполага изключително разнообразие на продуктова база в търговията с чаршафи, калъфки за възглавници, одеяла и завивки, постелки за легла и други аксесоари, които могат да паснат идеално в интериора на спалнята.

Тук обаче се появява моралният въпрос. Не е ли спалното бельо нещо лично и няма ли да е невъзпитано да подариш на някого спално бельо? Може да бъде прието така наистина. Затова нека се насочим към приемливите варианти.

Когато се подарява спално бельо комплект за бебе или дете на близко до вас семейство, това е като приветствие и жест към детето, че то символично е добре дошло сред нас и така го приемаме. Дори по пораснали деца много се радват на чаршафи и бельо украсено с различни приказни герои, шареници, любими мотиви от популярната детска култура  и т.н. В този смисъл, такъв жест към детето на приятелско семейство, или от вас за вашите деца е нещо чудесно за тяхното настроение и за настроението в техните детски стаи.

Да се върнем на сериозния вариант. Наистина не е прилично да се подарява комплект спално бельо на семейства , с които имате приятелски отношения, но само толкова. Например ако сте кумове и познавате двойката , знаете какви цветове харесват и какви предпочитания имат, спокойно можете да подарите комплект на тяхна годишнина, за да отпразнувате само събитие символични.

Все пак, трябва да знаете, че спалното бельо е също толкова интимен подарък, колкото скъп накит и друг аксесоар, който не бихте подарили на всеки. Затова ако например искате да преминете в нова фаза от отношенията с вашия приятел или вашата приятелка, то един комплект спално бельо, от по-специфична материя, с по-специфичен цвят може да бъде възприет от партньора като жест и като разбиране за все по-близките ви отношения. Спалното бельо е възможен подарък, но само за  специални хора и моменти.

 

 

 

 

 

 

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *