Рожден ден за тийнейджъри в София

Модерните технологии превземат все по голяма част от живота ни и всички ставаме все по-зависими от тях. Ако реди години тийнейджърите се забавляваха на домашни партита по различни поводи, днес това е една отживелица и по-вероятно е да не празнуват, дори и рожден ден, отколкото да „скучаят“ по този начин.

Днес най-модерния и ефектен рожден ден за тийнейджъри в София е този, който е организиран в клуб за виртуална реалност. В TeamPlay.Zone имат традиция в подобни инициативи и младежите си правят предварителни резервации за всеки повод.

Новите забавления, които предлагат клубовете за виртуална реалност са изключително привлекателни за почти всички възрасти. Ситуациите, в които попадат участниците в различните игри, карат всеки да мобилизира неподозирани способности — бърза реакция, избор на правилно решение, работа в екип.

Под формата на игра младежите тренират едни от най-уважаваните и търсени качества днес. Не е случайност това, че все повече уважавани компании също правят резервации за своите служители и така провеждат тиймбилдингите си днес. Така тренират до голяма степен екипната работа в процеса на игра.

Родителите, които искат да изненадат приятно своите деца, могат да направят заявка за рожден ден за тийнейджъри в София в TeamPlay.Zone. Идеалният брой поканени е 24. Така организаторите ще могат да разделят тийнейджърите на 3 отбора и ще подготвят 3 зали с игри, през които да мине всеки един от отборите.

Няма кака един рожден ден да мине без почерпка. Кетъринга се организира след предварителна уговорка и заплащане от страна на рожденика или родителите му. На предварителната среща може да се уточни всяка подробност за това какво да съдържа, ще има ли торта и как да бъдат разположени масите в залата за почерпка.

Обикновено след приключване на игрите, клубът излъчва отбор – победител, връчва наградите и кани всички участници да се повеселят в залата за почерпка. Там децата ще могат необезпокоявани от външни лица да се забавляват и да обсъдят грешките, които са допуснали по време на различните игри.

И не забравяйте, че всеки рожден ден върви с топло пожелание към към рожденника. Думите са по-силни дори от най-скъпият подарък, затова изберете правилното послание към човека, който уважавате.

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *