Топ модните връхни дрехи за 2016

През изминалата година се нагледахме на какви ли не модни тенденции, които несъмнено успяха да ни накарат да ахнем от удивление. Въпреки това, и този зимен сезон не се разминахме с забавни модни гафове, които винаги са налице при някоя колоритна тенденция.

Дамски якета Era Istrafi

Нашумелите покрай албанската изпълнителка връхни облекла, меко казано, доминираха този моден сезон поради интересния си стил и множество опции за комбинации, било то в стилово или цветово отношение. Милитари десен с акцент върху качулката – впечатляващо съчетание, определено разчупващо стереотипите.

Особен момент при модерните якета Era Istrafi e последващата им комбинация с други елементи от облеклото. Ето къде повечето дами сякаш не успяха да се справят – заключение, до което стигнахме вследствие на модните им гафове, които не останаха незабелязани из градските улици.

Акцентът, падащ върху качулката, който обикновено е представен от доста искрящи цветове като (розов, син или червен), изисква специално внимание при избирането на подходящите аксесоари като чанти, бижута, шал и така нататък.

Ватирани дамски палта

Ватираните палта спокойно могат да се опишат като „черешката на тортата“ в тенденциите при връхните дрехи. Още в мига, в който се появиха на бял свят, ватираните дамски палта успяха да се настанят трайно по закачалките в големите търговски магазини, печелейки си безценното внимание на дамите, държащи на външния си вид.

Кожените палта

Класика и вечен шедьовър в зимното облекло, който ни носи радост и настроение всеки студен моден сезон с нестандартните си декоративни елементи, все по-разнообразни и колоритни. Черното кожено яке, за пример, предлага богат избор от съчетания, с помощта на който ще предизвикате така желаните мъжки погледи.

Кожените якета като цяло си остават любимата връхна дреха на голяма част от дамите, следващи непрестанно модните тенденции. Освен това, колко лесно само бихте могли да освежите ежедневната си визия с колоритен тоалет и стилна връхна дреха отгоре с класическа кройка.

Върху статията работи https://webselo.com/копирайтинг-на-чужди-езици/| 0898 62 30 62 | office@webselo.com

 

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *