Хитри начини да опазите коледните подаръци от децата

Скриването на коледните подаръци от децата ви е също толкова сложно, колкото намирането на страхотни оферти през празничния сезон. В зависимост от възрастта на децата ще се наложи да намерите някои наистина хитри места за съхранение на подарците до Коледа, за да не се натъкнат на тях преди големия ден. Въпреки че, някои деца са пълни с енергия и няма да спрат, докато не ги намерят.

Сменяйте мястото

Опитайте се да избирате нови места всяка година, ако децата ви са по-големи и смятате, че могат лесно да предположат къде сте ги сложили. Ако сте скрили подаръците под леглото предишната година, опитайте да ги скриете на тавана на следващата. Можете да ги извадите от големите подаръчни кутии, за да е още по-лесно.

Опитайте в чекмеджето за бельо

Никое дете няма да иска да рови в чекмеджето за бельото на татко или мама. Това е идеалното място за малки видеоигри, панделки, лакомства или играчки. Не забравяйте къде криете подаръците, за да не останат за следващата година.

 

Скрийте ги в стаите им.

Това е може би най-лесният и най-пренебрегван вариант. Ще бъдат точно под носа им и те дори няма да помислят да търсят там. Друго успешно място може да бъде под собственото им легло, в зависимост от модела и колко пространство ви е необходимо.

 

Под коша за пране.

Не знам за вашите деца, но моите рядко влизат в пералното помещение. Можете да ги скриете в шкафовете с почистващите продукти, под коша за пране.

 

Само още една кутия в гаража.

Това всъщност е идеята, която използвам в момента. Постоянно получавам пакети от различни места и разполагам с купища кутии, които трябва да бъдат рециклирани. Тази година реших да направя подготовката си по-рано и дори да скрия подаръците, опаковани и готови. Когато пакетът идва в пощата, го увивам веднага и след това съхранявам по-малките подаръчни кутии в по-голяма, немаркирана картонена кутия, която съхранявам в гаража.

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *