Модни тенденциите в обзавеждането на банята

moderna banyaЛятото е най-идеалното време за всякакви ремонти в жилището. Така че, ако сте решили да се захванете с подобен род дейности или да подновите банята си, например, тогава тази статия е за вас, тъй като тя ще ви запознае с актуалните тенденции в обзавеждането на банята.

Тази година са много популярни свободно-висящи вани, по-просторни душ кабини, а при плочките актуални цветове са всички нюанси на сивото. Заложено е преди всичко на лукса и комфорта, които предразполагат към пълен релакс. Continue reading “Модни тенденциите в обзавеждането на банята” »

Съвети при избор на дограма

 

replacement_windowsПоради трудния избор на дограма, в тази статия ще се опитаме да помогнем на всички клиенти като покажем характеристиките на PVC дограмата.

Когато избирате PVC дограма, трябва да търсите камери и марка на профила, стъклопакети и обков. Continue reading “Съвети при избор на дограма” »

Доставка на букети от цветя

Букет цветя

Букет цветя

Празник без цветя не може. Независимо какъв е празникът; рожден ден, имен ден, годишнина от сватбата осми март – празникът на жените, първият учебен ден, в които е прието да се поднася букет цветя на учителката. Поводи всякакви, съответно и букети от цветя трябва да се избират според случая. Когато сме поканени на рожден ден на някое момиче, освен избрания подарък, почти задължително е да вземем и букет цветя или рози. Със сигурност ще ви се стори клиширано, но това не е така. Continue reading “Доставка на букети от цветя” »