3 модни решения, които да изхвърлим през 2016

 

модни-решенияМодата е стил на обличане, но не винаги синоним на добър вкус. Много често по-магазините и (по-лошо) на модните изложения и подиуми се наблюдават тенденции към разочарование и лош вкус.

Когато обикновеният вкус има защитни сили срещу такива тенденции, няма опасност да се зарази от прекалената тенденция в даденото предложение, но масмедийте и вип-звездите имат силата да налагат мнения и да пробиват през така важните защитни механизми на ежедневния вкус, на обикновения човек.

Ексцентрични аксесоари, определени глупави решения и колекции, които е по-добре да не са се появявали съществуват през цялата година и затова е хубаво критиката да хвърля по едно око към тях, за да не превземат красивия свят на добрите идеи и разнообразие в модата.

Затова нека новата 2016 да започне с разчистване на сметките и гардероба с лошите решения и тенденции в модата за изминалата година.

3 тенденции в модата, които се появиха през изминалата година:

  • Под номер 1 попада, онлайн пазаруването на мода, което само по себе си е прекрасен инструмент, за мъже и жени да имат достъп до дрехи и модни аксесоари.

Пазарувайте дрехи онлайн, но не всеки магазин може да предложи стил, качество и гаранция. еВау опитаха да излязат на пазара с идеи на известни модни дизайнери на добри цени, но не излязоха на печалба нито от известността на електронния магазин, нито името на известната дизайнерска къща получи адекватната реклама.

  • Под номер 2 поставяме прекалената голота. Женското тяло е божествено творение – да, всички сме съгласни и нормално да се търси решение за показване с по-дълбоко деколте или дълга цепка на гърба. Но през 2015 се забелязаха прекалени тенденции в тази посока и това може би обърка дамите, които не са модели на по 20 години, та да подчертават голотата.

Бъдете провокативни, но със стил. Прекалената голота вече не е реклама.

  • Под номер 3 излиза една изключително странно решение, което впечатли по размери, но и по неприложимост – неподвижни ръце.

Добре е когато модата дава свобода на тялото, а в този случай, неподвижните ръце обгърнати с парче плат, така че да не могат нито да се мърдат, нито да се вдигат. Освен ако самите жени, не желаят да стоят мирно като войници; не могат дори да вдигнат ръка, за да извикат такси, а чантата в този случай виси като махало.

За удобните зимни модни тенденции

zimni-drehiЖените днес са свикнали да плащат висока цена за своята красота. В тази връзка те смятат, че повечето модни тренодве са прекалено неудобни и непрактични, но въпреки това, неуморно и смело ги следват, защото в крайна сметка е важно да сме актуални във визията си. Все пак, има и много комфортни трендове, които ни дават нужната доза хармония и релаксация от високите токчета, прекалено студените и разголени дрехи, тесните кройки и т.н. И тъй като в момента е зима, днес, ще си говорим за удобните зимни модни тенденции.

  1. Вълнени рокли

Те са достатъчно секси, защото са рокли, но и са и достатъчно топли да ни пазят от студа. Вълнените рокли са идеален вариант за офиса и по-лежерното ежедневно облекло.

  1. Туника с клин

Тази модна комбинация е доста актуална за зимния сезон и все още е на мода, така че и през тази зима, спокойно можете да се възползвате от нея и да бъдете с отличен стил, но и предпазени от студа на максимум.

  1. Зимните обувки на равна подметка

В един момент снегът идва и тогава дори на най-изисканите дами е изцяло позволено да носят комфортните и така практични зимни обувки – най-вече ботуши и кецове – на равна подметка. С тях ще бъдете по-бързи и енергични, а освен това краката ви най-накрая ще си починат.

  1. Обемистите топли дрехи

Сред тях на челно място застават по-широките и дълги пуловери, но не подценявайте и жилетките, които са отлично наметало за по-изискани рокли, официални ризи и дори тениски, ако сте по-скоро дама със спортно-елегантен стил, която обича да комбинира по-необичайни за съчетания дрехи, но въпреки това успява да бъде винаги актуална и прилежна.
Задължително се възползвайте от тези удобни зимни трендове, за да бъдете и в крак с модата, и в хармония със себе си!

Повече на: KAPERE

Подарък според зодията

podaraka-zodiqЗодиакалните знаци определят много черти от характера на човек. Също така може да ни дадат идея какво е най-подходящо да му купим за подарък.

Започваме с:

ОВЕН –  за тях трябва да се положат специални усилия. Подарък купен от набързо, от някое магазинче за сувенири или битови стоки, не е най-подходящо за него. Изберете нещо забележително и привличащо вниманието. Например бижута.

Continue reading “Подарък според зодията” »