Маркетингови съвети за начинаещи

123Всеки ден за нашето внимание се борят стотици марки, как можете вие да избутате вашата на първо място? Има някои стъпки, които ще ви дадат някакъв шанс за успех.

Преди да прочетете съветите обаче се уверете, че разполагате с двете основни неща. Continue reading “Маркетингови съвети за начинаещи” »

Подаръци в спално бельо

123Спалното бельо е един от продуктите на пазара, който се продава в размери за мъже, за жени и за деца. Този факт предполага изключително разнообразие на продуктова база в търговията с чаршафи, калъфки за възглавници, одеяла и завивки, постелки за легла и други аксесоари, които могат да паснат идеално в интериора на спалнята. Continue reading “Подаръци в спално бельо” »

Какво научихме от Ким Кардашян за модата?

4453Ким Кардашян е истинска модна икона, жена с не дотолкова съвършена визия, но винаги безупречен стил. Тя доказа на милиони дами по света, че не е нужно да бъдат анорексично слаби, за да носят къси поли и че дори да имате кръгло лице, можете да изглеждате изящни и красиви като фината Клеопатра. Ким ни научи на много неща и относно това как да се обличаме, затова бързо преминаваме към тези уроци, ако още не сте ги научили: Continue reading “Какво научихме от Ким Кардашян за модата?” »

Дрехи втора ръка – съвети за купуване

32116  Купуването на стоки втора употреба стана доста популярно напоследък. В това число и на дрехи, които между другото, у нас станаха истинска практика. Не само хората с по-малко финансови възможности, но дори и дамите с изтънчен стил или тези, които държат на марковото облекло, прибягват до магазините за дрехи втора ръка. Ако на вас тепърва ви предстои това приключение, е добре да се снабдите с няколко съвета. Ние поискахме такива от истински маниаци на тема дрехи втора употреба и те ни дадоха интересни идеи и предложения. Ето и част от тях: Continue reading “Дрехи втора ръка – съвети за купуване” »