Ремонт на дюзи

За разлика от масовите сервизи, в София Дизел Център работим само и единствено по технология и препоръки на производителя. Ако имате нужда от проверка, диагностициране, ремонт или рециклиране на дюзи, обърнете се към специалистите и инженери към оторизиран дизелов сервиз София Дизел Център.

Ремонт на дюзи Денсо, Бош, Делфи, Сименс

Ние можем да Ви предложим Ремонт на дюзи Денсо със заводско качество, като работим само и единствено с оригинални резервни части.

При нас разчитайте на висококачествен ремонт, прилагаме най-новото ноу-хау при извършването на различни ремонтни дейности, касаещи работата на инжекторите.

Continue reading “Ремонт на дюзи” »

Предимства на плисе щорите


Произвеждат се най-различни видове щори – нагънати, такива на дупки, вертикални и т.н. От тях най-известни и купувани са нагънатите или така наречените плисе щори. Те имат доста плюсове и минуси. Този тип изделия могат да бъдат в най-различни цветни разновидности и размери, за това са и най-предпочитани. Все пак всеки прозорец има нужда от сянка, а какво по-хубаво от това от него да се люлеят едни красиви и в същото време ефективни нагънати конструкции. Continue reading “Предимства на плисе щорите” »