Горещи тенденции за дамските палта

Тази публикация ще се опита да опише кои са основните категории връхни облекла, които ще са на мода през есента, зимата и пролетта.

Класически палта

Силуетът на палтата в класически стил може да бъде втален, прав, трапец и т.н. На практика сред всички модели изпъква този с английска яка с широки ревери. Този модел тази година заля колекциите на законодателите на модата в модните столици. Тази година ще са на мода едноредовите и двуредовите палта, но за зимния сезон дизайнерите предпочитат двуредовите.

Текстурирани палта

Основната отличителна черта на моделите от този сезон са текстурите с каре. Пълните жени е добре да ги избягват обаче, защото те са склонни да придават обем. Ето защо можете да изберете модел с диагонални ивици.

Независимо от дължината, изолацията на палтата може да бъде синтетичен или от естествен пух.

Модерни детайли при памучните палта ще бъдат качулка, висока яка и колан от подобна или контрастна тъкан за еклектично докосване.

Плътни палта

Зимни палта, изработени от вълна и кашмир през зимата ще бъдат особено силна тенденция. Едни от най-популярните са палтата със силует “трапец”, миди-дължината и палтата с дължина малко под коляното. Последният вид е удобен за носене с обемист и топъл пуловер, джинси, панталон, пола или трикотажни рокли с различни модели от есенния гардероб.

Модерен детайл за зимните палта е голямата яка, изработена от синтетични материали, която напомня на лисича кожа, миеща мечка или овча кожа.

зимни палта 2017 с кожена яка

Ако предпочитате оригинални неща, тогава можете да изберете зимно палто, което съчетава материали от различни текстури. Например, класическа комбинация от текстури от вълнен плат или кашмир.

Палта с овча кожа

Дължината на модните палта с декорация от овча кожа е до бедрата или до коляното. Силуетът основно е “трапец”. Модерните детайли от овча кожа могат да бъдат прешити върху долната част на основата, яката, джобовете или ръкавите.

Елегантните жени изглеждат много добре с такива палта с английска яка и пояс – тези модели се комбинират хармонично с модерни тесни панталони и ботуши до глезените. Актуалните цветове са крем, мек кафяв, гълъбов сив и розово-кафяв цвят.

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *