Интересни интериорни идеи за декорация на вашия хол

hol-webАко искате да обновите интериора си, независимо дали сте почитатели на класиката или минимализма, ето някои нови впечатляващи идеи, които със сигурност ще ви помогнат да бъдете в крак с модните интериорни тенденции.

Цветни и ярки „петна”, привличащи погледа- днес дизайнерите предлагат пъстри и цветни дивани и кресла, които изместват скучните и безлични бежови, сиви и едноцветни, така че да привличат погледа и да бъдат център на внимание. Не е задължително да купувате нови мебели. Просто претапицирайте старите или ги облечете с калъфи. Един пъстър диван определено внася много настроение.

Домашна картинна галерия- ако окачите множество картини само върху една стена, това със сигурност ще внесе уют и в най- мрачното и безлично пространство. Тази модна тенденция се налага все повече напоследък, така че не се колебайте. Една подобна колекция от картини не е задължително да е скъпа. Тя може да е направена и от семейни снимки, поставени в евтини, но ефектни рамки. Бъдете оригинални.

holБиблиотека- но не такава, каквато беше в миналото. Днес една колекция от старите ви книги може да се постави на място, за което изобщо не сте и предполагали. Всякакви лавици, оформени рафтове, секции, стенни модули и т. н.- където пожелаете, на която стена искате, в която стая, дори около прозорците. Единственото условие е тя да не бъде претрупана по рафтовете и задължително да се съчетават с интериора. Една такава библиотека придава допълнителен уют и топлина.

През тази година набира скорост още една модна интериорна тенденция и тя е трикраки стоящи лампи, които са изключително симпатични. Тяхното закачливо и елегантно излъчване неустоимо привлича абсолютно всички любители на добрия дизайн. Затова изобщо не се чудете, а освободете някой ъгъл и поставете там трикракото осветително тяло.

Всичките тези идеи са изключително оригинални и придават на дома много настроение, много топлина и уют.

Изтоник:

 

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *