Дрехи втора ръка – съвети за купуване

32116  Купуването на стоки втора употреба стана доста популярно напоследък. В това число и на дрехи, които между другото, у нас станаха истинска практика. Не само хората с по-малко финансови възможности, но дори и дамите с изтънчен стил или тези, които държат на марковото облекло, прибягват до магазините за дрехи втора ръка. Ако на вас тепърва ви предстои това приключение, е добре да се снабдите с няколко съвета. Ние поискахме такива от истински маниаци на тема дрехи втора употреба и те ни дадоха интересни идеи и предложения. Ето и част от тях:

Осведомете се за дните за зареждане

Това са дните, в които пристига „нова“ стока и когато както казват хората, пазаруващи от магазините за втора употреба, дрехите не са обрани още. Тук са най-добрите попадения, които можете да намерите, но и най-много боклуци, сред които да попаднете. Затова и трябва да сте заредени с търпение и да нямате прекалено големи очаквания в началото.

Не отивайте с конкретна нагласа

Или казано по друг начин, не си наумявайте, че днес трябва да си купите рокля, защото с магазините за дрехи втора ръка, най-често в такива случаи си тръгвате с тениска и два чифта панталони. Тук няма всички размери и цветове, тук всичко е въпрос на шанс, на какво ще попаднеш.

Разнообразявайте магазините

Просто защото в едни се набляга на спортни стоки, а други ще излагат вечерни и официални рокли. Вие няма как да се обличате само в анцузи или само с дънки, затова е добре да сте наясно откъде можете да си подберете ризи, блузи с вата, дебели палта, летни якета и т.н. Освен това, колкото по-често ходите по тези магазини, толкова по-бързо ще придобиете представа кое наистина е добро и кое не.

Източник: http://mes.bg/

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *