За удобните зимни модни тенденции

zimni-drehiЖените днес са свикнали да плащат висока цена за своята красота. В тази връзка те смятат, че повечето модни тренодве са прекалено неудобни и непрактични, но въпреки това, неуморно и смело ги следват, защото в крайна сметка е важно да сме актуални във визията си. Все пак, има и много комфортни трендове, които ни дават нужната доза хармония и релаксация от високите токчета, прекалено студените и разголени дрехи, тесните кройки и т.н. И тъй като в момента е зима, днес, ще си говорим за удобните зимни модни тенденции.

  1. Вълнени рокли

Те са достатъчно секси, защото са рокли, но и са и достатъчно топли да ни пазят от студа. Вълнените рокли са идеален вариант за офиса и по-лежерното ежедневно облекло.

  1. Туника с клин

Тази модна комбинация е доста актуална за зимния сезон и все още е на мода, така че и през тази зима, спокойно можете да се възползвате от нея и да бъдете с отличен стил, но и предпазени от студа на максимум.

  1. Зимните обувки на равна подметка

В един момент снегът идва и тогава дори на най-изисканите дами е изцяло позволено да носят комфортните и така практични зимни обувки – най-вече ботуши и кецове – на равна подметка. С тях ще бъдете по-бързи и енергични, а освен това краката ви най-накрая ще си починат.

  1. Обемистите топли дрехи

Сред тях на челно място застават по-широките и дълги пуловери, но не подценявайте и жилетките, които са отлично наметало за по-изискани рокли, официални ризи и дори тениски, ако сте по-скоро дама със спортно-елегантен стил, която обича да комбинира по-необичайни за съчетания дрехи, но въпреки това успява да бъде винаги актуална и прилежна.
Задължително се възползвайте от тези удобни зимни трендове, за да бъдете и в крак с модата, и в хармония със себе си!

Повече на: KAPERE

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *