Модерни кожени якета 2017-2018

За да си купите добро кожено яке, посетете една от най-добрите страни за производството му – Италия. Италианските кожени якета, според ценовата категория отговарят напълно на качеството и се отнасят директно към модата. Кожените якета не са просто модни, но и отличен защитник срещу външни фактори – дъжд и вятър. Те са удобни за почистване, могат да се носят дълго време и ако комбинирате дрехите правилно, са практически подходящи за всеки стил. В допълнение, тези якета са популярни не само при жените, но и при мъжете. Те могат да заменят такива луксозни топ неща като кожух или палто.

За да изглеждате модерно през 2017-2018 г., вашето внимание трябва да е насочено към няколко модни тенденции и стилове. По всяко време на годината дизайнерите създават различни модели. Вижте и тези летни модели якета: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/5-връхни-дрехи-за-лятото.

През есента и зимата ще бъдат пуснати модели кожени якета с къси ръкави и дънки. Това ще подчертае хармонията на женската фигура. В допълнение, модата ще включва якета с басти. Този модел е подходящ, както за млади момичета, така и за възрастни жени. В допълнение към това яке е средният колан с обикновена малка катарама.

Няма да мине модата и без любимите къси якета и якета за колоездачи.

Якета се създават и от латексова кожа, матова, която има различни нюанси, като червен, бургундски, бежов, кафяв, класически черен цвят. Акцентът е върху цвета, а не върху броя на детайлите на якето. При някои модели акцентът ще падне върху яките: класическа яка или кръгло деколте.

Зимната версия на яке ще създаде незабравимо изображение и специален стил.

По-трайната кожа ще се постига с няколко парчета кожа. С това допълнение ще има и различни цветове. При някои модели има пълна асиметрия, която ще повлияе размера на якето.

Качеството на продукта до голяма степен зависи не само от материала, но и от умелото му овладяване и правилното приспособяване. Едва тогава подобен продукт ще предизвика повишен интерес. Особено, ако този модел е украсен с естествена кожа и във вътрешността се облицова от кожи, тогава можете да носите яке в зимния сезон.

Жените много харесват чантите от крокодилска кожа. Ето защо, дизайнерите намират в нея още едно новото решение – кожени якета от истински крокодил.

С всички нови тенденции кожените якета създадени в стила на минимализма, който се състои от ограничение, абстракция, асиметрия, този стил ще остане истински: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/448-джентълмен, за още няколко години.

На мястото на сака с цветя, които бяха популярни миналата година, сега пристига яке с печат, използвайки цветове на леопард.

Основното в това разнообразие е да намерим своето, следвайки всички изброени по-горе тенденции. И винаги ще бъдете модерни и стилни!

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *