Кой е Светлин

светлин борисов

Здравейте, казвам се Светлин и съм родом от град Русе. Роден съм през 1978 година в крайдунавския град. В момента живея и работя в Бургас. Имам много различни хобита и практикуването им ме зарежда с много енергия и позитивизъм.

По екстремен тип съм и обичам и този тип спортове. Обожавам да ходя на рафтинг с приятели. Зареждам се с много адреналин и изпускам парата след тежката работна седмица. Като заговорих за работа, в момента съм мениджър продажби в една фирма занимаваща се със фармация. Отговорностите, които нося не са никак малко, но пък намирам смисъл в това, което правя.

Както споделих влечението си към екстремните спортове, също толкова харесвам и животните. Имам куче порода дог. Той е с голямо родословие и не веднъж сме печелили медали в киноложки изложби.

В личен план съм щастливо обвързан от осем години. Скоро очаквам и първото си дете от любимата жена. Тя се казва Петя и е най-добрият ми приятел. Споделя възгледите ми за живота и много често е коректив за работата която върша. Именно на Петя беше идеята да създам този блог за да намеря съмишленици и нови приятели в интернет пространството.