Най-търсени бързи заеми според сумата

Бърза справка в търсени суми за реализация на бърз заем показва, че хората търсят най-различни суми. Те попадат в диапазона от 100 лева до цели 30 000 лева. Едно е обаче търсенето, друго е реалността и какво може да изтеглят като възможна сума.

 

Бързи заеми за малки суми

Често търсени са суми от порядъка на 150, 200, 300, 400 лева. Като това са сравнително ниски суми, защото постепенно долният праг за отпускане на бърз заем се покачи през годините. Това са суми, които се ползват за покриване на сметки от битов характер.

 

Бързи заеми до 1000 лева

 Сумите от 500 до 1000 лева също са много търсени, но те вече могат да се припишат към средната категория. Бързото кредитиране е ориентирано към реализацията на сравнително по-малки суми, за да може хората да не се обвързват дългосрочно с кредиторите. Това дава възможност всеки, който е кредитоспособен да изтегли такава сума и да я насочи според потребностите. Желателно е обаче преди да се изтегли бърз заем да се проверят най-изгодните оферти онлайн, за да може погасителните вноски след това да не тежат на личния или семейния бюджет, и кредитът да не струва чак толкова скъпо.

 

Бързи кредити – големи суми

 Всяка една компания има своя кредитна политика, от която зависи какъв е размерът на максималната сума за кандидатстване от страна на заемоискателите. Тоест, макар на пазара да има десетки компании за бързи заеми, всяка една от тях има свой собствен подход при определяне на тази максимална сума. Тя може да варира от 2000 до 8000 лева, при повечето случаи. По-големите суми вече са опция само при най-големите компании за бързо кредитиране.

 

Съветваме всеки, който търси бърз заем за голяма сума да провери много добре какви са офертите на пазара. Да сравнява това, което небанковите дружества предлагат и офертите за потребителски кредити от банките. Развитието на първите повлия и на моделите за отпускане на банкови заеми, така че потребителите днес може да се ползват от облекчени правила от банките.

Източник: https://vsichki-krediti.com/

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *