Най-търсени бързи кредити според сумата

Интересно е да се отбележи, че на кредитния пазар за бързи заеми, хората търсят най-различни суми. Има обаче открояващи се суми, които се повтарят много по-често при търсенията онлайн. Кой са те? Нека да видим.

 

Бързи заеми 100 лв

 Долната граница на възможния небанков бърз кредит постоянно се покачва. Ако преди години имаше долна граница от 50 лева, то днес дори има оферти, които започват от 150-200 лв. Въпреки това обаче, търсенията за бързи заеми до 100 лв. са много разпространени все още. Това е така заради някакъв психологически фактор, който е от компетенцията на други учени.

 

Бързи кредити до 500 лв

Още едно символично число, което отразява търсенето на голям брой заемоискателите в страната. Петстотин лева вече е сума, която може да покрие много битови разходи, спешни финансови нужди, закупуване на подарък и т.н. В тази категория можем, да отнесем и бързите заеми до 300, 400 лева, които също се оказват доста търсени.

 

Бързи кредити до 1000 лв  

 Най-търсената сума преди да се премине към наистина сериозните такива. Хората търсят суми до 1000 лева за най-различни неща, като дори при хора с по-високи заплати, се среща търсенето за бърз заем до заплата до 1000 лв, който ще бъде изплатен още в рамките на месеца.

 

Бързи кредити за големи суми

 Така както се увеличава минималната възможна сума за теглене, така се увеличава и максималният размер позволени суми от бързи кредити. Често обаче потребителското търсене се разминава с това, което предлагат небанковите компании. Все пак търговците търсят своята изгода и не биха искали да влизат в рискови сделки за големи суми пари.

Най-често кредиторите предлагат максимална сума до 3000 лв. Има фирми, които предлагат и до 5000 лв. а по-успешните на пазара предлагат и по-високи. Търсенията на хората за такива суми се припокриват, но понякога те преминават границата и достигат до търсения от 10000 до 30000 лв. Трябва обаче да се внимава, защото при търсене на бързи заеми онлайн за много големи суми, може да се попадне и на лихвари.

Преценявайте фирмата добре преди да теглите заем, поинтересувайте се подробно и чак когато съберете достатъчно данни, преминете към заявлението за бърз заем.

Източникhttps://parite.bg/

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *