Добрите резултати от остъкляване на тераси


Терасите позволяват на всеки да си развие фантазията и да определи нейното предназначение. Естествено, най-приятно е да се чувствате в близост с природата, но за да с ползва по всяко време тази открита площ е необходимо да се усвои. Най-често се практикува остъкляване на тераси. Continue reading “Добрите резултати от остъкляване на тераси” »

Какво помага за отпушване на канали


Запушването на каналите в дома е много неприятен момент, който изисква от домакинствата да действат решително. Обикновено се стига до използване на телени закачалки, сода за хляб или вряла вода, но те невинаги помагат. Имайте предвид, че за отпушване на канали е нужен добър водопроводчик, който да отстрани наслагванията, колкото и надълбоко да са те. Continue reading “Какво помага за отпушване на канали” »

Инвестицията в смяна на щрангове е с бъдеще


За да се осигури едно добро бъдеще по отношение на ползване на всяка една от системите е необходима смяна на щрангове. Тръбопроводите за студена и топла вода, както и тези на канализационната система са направени с метални тръби, които вече са негодни да се ползват. Корозията ги е повредила и от насъбраната ръжда във вътрешността на тръбите се влошава качеството на водата. Спада и налягането, което забавя достигането на водата към горните етажи. Все по-често се запушват канали и се забавя изтичането на отпадните води. Появилите се пукнатини създават реална опасност от наводнение. Това вече е сериозно, защото ще се наложи да се вкарат много средства за отстраняване на последствията. Continue reading “Инвестицията в смяна на щрангове е с бъдеще” »

Защо изборът ни трябва да е от конвектори Adax


За студените дни трябва да си осигурим топлина по някакъв начин. Вариантите са различни и всеки преценя своите възможности и потребности. Отоплението на ток се оказа доста предпочитано от хората. Това е вариант преди всичко за тези, които нямат централно отопление. За да са по-малки сметките за ток е за предпочитане да направите своя избор на отоплителен уред от предложените модели конвектори Adax. Continue reading “Защо изборът ни трябва да е от конвектори Adax” »