Ако сте за пръв път в Бали, бъдете подготвени за тези неща

Магичният остров Бали може да предложи толкова много, от оризови полета, вулкани, водопади, красиви плажове, храмове и невероятни ресторанти и барове. Една екскурзия остров Бали за първи път изисква правилно планиране, защото самият остров е огромен и е трудно да се избере в коя зона да отседнете, за да успеете с всичко, което искате да направите по време на вашата тропическа ваканция.

Continue reading “Ако сте за пръв път в Бали, бъдете подготвени за тези неща” »

Интересни интериорни идеи за декорация на вашия хол

hol-webАко искате да обновите интериора си, независимо дали сте почитатели на класиката или минимализма, ето някои нови впечатляващи идеи, които със сигурност ще ви помогнат да бъдете в крак с модните интериорни тенденции.

Цветни и ярки „петна”, привличащи погледа- днес дизайнерите предлагат пъстри и цветни дивани и кресла, които изместват скучните и безлични бежови, сиви и едноцветни, така че да привличат погледа и да бъдат център на внимание. Не е задължително да купувате нови мебели. Просто претапицирайте старите или ги облечете с калъфи. Един пъстър диван определено внася много настроение. Continue reading “Интересни интериорни идеи за декорация на вашия хол” »