Ремонт на дюзи

За разлика от масовите сервизи, в София Дизел Център работим само и единствено по технология и препоръки на производителя. Ако имате нужда от проверка, диагностициране, ремонт или рециклиране на дюзи, обърнете се към специалистите и инженери към оторизиран дизелов сервиз София Дизел Център.

Ремонт на дюзи Денсо, Бош, Делфи, Сименс

Ние можем да Ви предложим Ремонт на дюзи Денсо със заводско качество, като работим само и единствено с оригинални резервни части.

При нас разчитайте на висококачествен ремонт, прилагаме най-новото ноу-хау при извършването на различни ремонтни дейности, касаещи работата на инжекторите.

Continue reading “Ремонт на дюзи” »

Как да се грижите за дървен кларинет

Съвременните кларинети са изработени предимно от дърво, твърд каучук или пластмаса. И ако пластмасовите и каучоковите инструменти изглеждат доста лесни, то дървените кларинети изискват особено внимателни грижи. Така че, преди да купите дървен кларинет, трябва да знаете правилата за грижа за инструмента. Continue reading “Как да се грижите за дървен кларинет” »

Предимства на плисе щорите


Произвеждат се най-различни видове щори – нагънати, такива на дупки, вертикални и т.н. От тях най-известни и купувани са нагънатите или така наречените плисе щори. Те имат доста плюсове и минуси. Този тип изделия могат да бъдат в най-различни цветни разновидности и размери, за това са и най-предпочитани. Все пак всеки прозорец има нужда от сянка, а какво по-хубаво от това от него да се люлеят едни красиви и в същото време ефективни нагънати конструкции. Continue reading “Предимства на плисе щорите” »