3 модни решения, които да изхвърлим през 2016

 

модни-решенияМодата е стил на обличане, но не винаги синоним на добър вкус. Много често по-магазините и (по-лошо) на модните изложения и подиуми се наблюдават тенденции към разочарование и лош вкус.

Когато обикновеният вкус има защитни сили срещу такива тенденции, няма опасност да се зарази от прекалената тенденция в даденото предложение, но масмедийте и вип-звездите имат силата да налагат мнения и да пробиват през така важните защитни механизми на ежедневния вкус, на обикновения човек.

Ексцентрични аксесоари, определени глупави решения и колекции, които е по-добре да не са се появявали съществуват през цялата година и затова е хубаво критиката да хвърля по едно око към тях, за да не превземат красивия свят на добрите идеи и разнообразие в модата.

Затова нека новата 2016 да започне с разчистване на сметките и гардероба с лошите решения и тенденции в модата за изминалата година.

3 тенденции в модата, които се появиха през изминалата година:

  • Под номер 1 попада, онлайн пазаруването на мода, което само по себе си е прекрасен инструмент, за мъже и жени да имат достъп до дрехи и модни аксесоари.

Пазарувайте дрехи онлайн, но не всеки магазин може да предложи стил, качество и гаранция. еВау опитаха да излязат на пазара с идеи на известни модни дизайнери на добри цени, но не излязоха на печалба нито от известността на електронния магазин, нито името на известната дизайнерска къща получи адекватната реклама.

  • Под номер 2 поставяме прекалената голота. Женското тяло е божествено творение – да, всички сме съгласни и нормално да се търси решение за показване с по-дълбоко деколте или дълга цепка на гърба. Но през 2015 се забелязаха прекалени тенденции в тази посока и това може би обърка дамите, които не са модели на по 20 години, та да подчертават голотата.

Бъдете провокативни, но със стил. Прекалената голота вече не е реклама.

  • Под номер 3 излиза една изключително странно решение, което впечатли по размери, но и по неприложимост – неподвижни ръце.

Добре е когато модата дава свобода на тялото, а в този случай, неподвижните ръце обгърнати с парче плат, така че да не могат нито да се мърдат, нито да се вдигат. Освен ако самите жени, не желаят да стоят мирно като войници; не могат дори да вдигнат ръка, за да извикат такси, а чантата в този случай виси като махало.

Получавай всички публикации от блога ми на твоя имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *